maanantai 23. toukokuuta 2011

Pääkallo-(projekti)kassi


Olimme jo aikoja sitten sopineet Tikrunmamin kanssa vaihtokaupasta, jossa minä ompelisin hänelle toiveiden mukaisen käsityökassin ja hän puolestaan antaisi minulle jotain käsitöihin liittyvää. Lopulta tämän vuoden kevät toi tullessaan sopivan ompeluvireen ja käsityöjonooni pari maksullista ohjetta, joten oli aika toteuttaa sovittu vaihto.



Tikrunmami toimitti kankaat ja antoi noin-speksit, joiden mukaan minä parhaani mukaan toimin. Lopputuloksena oli säädettävällä olkahihnalla oleva laukku, jonka laukkua kapeampi läppä kiinnitetään kahdella nepparilla. Ideana on, että kulloisenkin käsityön langat voi pitää kassissa ja ne juoksevat mukavasti mihinkään tarttumatta läpän ollessa kiinni.



Sisältä kassi on pirteän oranssi ja kuten kuvasta näkyy, olin sen verran tyytyväinen lopputulokseen, että rohkenin ommella "tuotemerkkini" kassin sisäpuolelle. En itse ole mikään suuri pääkallofani, mutta tämä kangas on kyllä harvinaisen tyylikäs toteutus ja erinomaisen upean värinen. Ompelu oli todella mukavaa, kertaakaan en joutunut purkamaan tai muutoin kiroilemaan. Tällä mallilla voisi tehdä useampiakin kasseja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti