sunnuntai 6. heinäkuuta 2008

Yllätyslahja


Taannoisen bloggauksen kommentoinnin yhteydessä kävi ilmi, että Kikallakin olisi ollut käyttöä neulakirjalle. Koska olin jo ehtinyt miettiä, mitä kivaa ja käytännöllistä voisin tehdä Kikalle kiitokseksi ihanaisista Addeista, paljastus tuli kuin tilauksesta.



Kikalle olisi oikeastaan pitänyt tehdä kirkasvärinen retrokirja neuloille, mutta koska varastoissani oli vain hempeitä villakankaita, tyyli valikoitui niiden mukaan. Kansien reunat on huoliteltu jälleen pykäpistoin, tällä kertaa viimeisellä pätkällä valkoista Woolia, joka jäi yli tästä neuleesta. Kirjekuoressa, kortissa ja neulakirjassa käytetyt tilkut ovat kaikki samaa kangasta, joka on peräisin sikasäkistä ja josta olen jo ehtinyt tehdä yhden pikkutytön leivontaessun/essumekon. Kirjasen kannessa on lisäksi kolme paljettia, jotka olen purkanut lähemmäs parikymmentä vuotta sitten vanhasta joulukalenterista, joka oli kaikin puolin kamala ja korni hökötys. Kortin Puh-kuva on revitty käytetystä lahjapaperista, kuinkas muuten.

Minusta tästä paketista tuli onnistunut kokonaisuus, vaikka se hömppähempeä onkin. Toivottavasti myös käytännöllisyys on kohdallaan. Koska neulakirjoille tuntuu lähipiirissä olevan enemmänkin tilausta, saatan nykerrellä niitä hämärinä iltayön tunteina jatkossakin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti