maanantai 14. huhtikuuta 2008

Keskeneräisistä valmista

En erityisesti pidä keskeneräisyydestä. Halusin eroon hyllynreunalle väliaikaisesti sijoittamistani liivinsuojien osista, joten täsmäleikkasin puuttuvat kappaleet niin, ettei yhtään paritonta jäänyt odottelemaan vastinkappaletta. Samalla vaivalla viimeistelin vielä yhden keskeneräisen phs:n.



Tuloksena viisi paria ja viisi paritonta liivinsuojaa sekä yksi pikkuhousunsuoja. Kaikissa liivinsuojissa on ihoa vasten valkoinen trikoo tai kuivaliinakangas, jotta ne kelpaisivat lahjoitettavaksi hyväntekeväisyyteen. Jostain syystä en tällä kertaa päässyt samalle taajuudelle saumurini kanssa, joten jälki oli korkeintaan välttävää, pari surkeinta heitin suosiolla roskiin. Toivottavasti liivinsuojille löytyy kuitenkin jostain käyttäjä, sillä eivätköhän ne ihan toimivia ole.

Aivan kaikkea en saanut yrityksestä huolimatta valmiiksi. Kaappiin jäi nököttämään yksi phs:n imuosa parin vaillinnaisen vaippaimun seuraksi. Sen verran keskeneräisyyttä on pakko sietää etenkin, kun kesken ja suunnitteilla on paljon suurempiakin projekteja. Puikoilla ei sentään ole ollut aikoihin mitään. Huomenna luultavasti taas on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti